Bloggkurs i Oslo og Trondheim

Ingvild Kristine er en ekstremt dyktig foredragsholder. Hun er en av de mest detaljorienterte og kunnskapsrike bloggerne jeg har møtt. Hun har alltid med seg både triks og tips i ermet, og gir deg et foredrag som både inspirerer og engasjerer. Kurset passer til merkevarer, men også deg som har en hobbyblogg.

- Astrid Dyson, daglig leder i innholdsbyrået dyson.drager AS


 

BLI MED meg PÅ BLOGGKURS!


I løpet av sommeren og utover høsten holder jeg nye, spennende kurs for bloggere både i Trondheim og Oslo, og du kan bli med!
 

Kursene, som er i regi av Blog it Better!, går over 2 dager på lørdag og søndag. Neste kurs er i september og oktober 2017.

Kursene jeg holder er helt annerledes enn hva du kanskje forventer av en læringssituasjon. Her sitter vi ikke bare på skolebenken!

Vi kjører workshops, jobber intensivt med egen blogg, skaper grafikk og designelementer, bygger nettverk med andre bloggere, tar bilder, og har det skikkelig gøy underveis!

Som internasjonal blogger gjennom mange år har jeg et perspektiv som går langt utenfor Norges grenser. Jeg har impulser, erfaring og kunnskap om blogging og sosiale medier på multinasjonalt nivå, og har kjennskap til hvordan du kan slå gjennom som blogger, også i utlandet.


Kurs for bloggere - Blog it Better!

Working with Kristine from Blog It Better has been such a pleasure! As a casual social media user and amateur blogger with the desire to share my passion, she has helped me move from the idea of blogging as a hobby to the idea of blogging as a viable business. This has been an invaluable shift in perspective!

From day one, she was attentive and helped to identify my needs.

Her methods are clear and concise and can be used regardless of your passion!

- Erica McQuown


engasjerende og dynamisk


På kursene mine tar jeg utgangspunkt i hva som funker internasjonalt, slik at du skal få et bredere spekter og en litt annerledes kunnskap enn du kanskje ellers ville fått som blogger i Norge.

Du trenger ikke ha ambisjoner om å bli en internasjonal blogger, men jeg ønsker at du tilegner deg kunnskap som stiller deg sterkere enn andre bloggere i din nisje her hjemme.

Tilnærmingen min er rett-på-sak, anvendelig og engasjerende, og jeg benytter meg av workshops og samarbeid for å øke læringseffekten. På kurs har vi det skikkelig gøy som gruppe. Alle skal oppleve at dynamikken i rommet er inspirerende og at nivået er høyt.

Mitt fokus er å gi lidenskapelige bloggere den ballasten de trenger for å nå sine mål!

Jeg kjører to grunnkurs og to kurs for viderekomne, og det er mulig å kombinere begge nivåene dersom man vil intensivere læringen.

Alle bloggere er velkomne, uansett om du er matblogger, fashion-blogger eller mammablogger, nybegynner eller viderekommen. Det er ikke en nødvendighet at du har ambisjoner om å blogge fulltid eller tjene penger på blogging. Det eneste du trenger er en brennende lidenskap for blogging!


Hvem leder kurset?

Mitt navn er Ingvild Kristine, og jeg har jobbet som proffblogger i snart 7 år.

Kurs for bloggere - Blog it Better!

Til daglig driver jeg den internasjonale bloggen The Gluten Free Lifesaver, som er en av verdens mest populære blogger i sin nisje. I tillegg har jeg nettstedet Blog it Better! hvor jeg hjelper andre bloggere med å lykkes gjennom blant annet blog-coaching.

Besøk gjerne også @TheGlutenFreeLifesaver og @BlogitBetter på Instagram, og den norske bloggen glutenfreelifesaver.no 

Jeg har lang og bred erfaring innenfor feltene blogging, sosiale medier, markedsføring og forretningsdrift, og har jobbet som blogger i både Storbritannia, Australia, USA og Skandinavia.

Før jeg ble blogger studerte jeg markedsføring og ledelse, og jeg jobbet blant annet som regionsjef, prosjektleder og Team Coordinator for både norske og internasjonale selskaper i en årrekke.


hva lærer du på kurs?

Etter å ha vært med på kurs vil du oppleve at du mestrer blogging på et helt annet nivå, og du vil ha kunnskap og inspirasjon til å løfte bloggen din opp fra der den er i dag - helt uavhengig av om du er nybegynner eller har holdt på en stund.

I løpet av helgen vil du få svar på et utall spørsmål du har om blogging, lære spennende nye teknikker, forvandle din tilstedeværelse på sosiale medier, bli kjent med andre bloggere, og ikke minst få kjenne på hvordan det er å være proffblogger!

Vi skal jobbe med å spisse konseptet ditt, finne ut hvordan du kan nå et større antall lesere, gjøre innholdet ditt enda mer attraktivt, og ikke minst vise deg hvordan du kan gå fra hobby til proff og tjene gode penger på bloggen din.

Og oppfølgingen stopper ikke når kurset er over! Alle bloggere som deltar på et av mine kurs får ubegrenset tilgang til Blog it Better's online communities, hvor bloggere kontinuerlig møtes og utveksler erfaringer, stiller spørsmål, bygger nettverk og jobber sammen.

I tillegg får alle som booker gjennom fast-track tilbudet en personlig coaching time etter kurset, samt enten en e-bok eller et omfattende proffblogger-kit (total verdi 895 kr)!

Blog it Better-kursene er mye mer enn teori! De er en plattform for spisskompetanse innenfor et fag du er lidenskapelig opptatt av, og som vil gi deg de verktøyene du trenger for å flytte bloggen din fra hobby til karriere!

Forbered deg på å få ærlige, handlingsrettede svar på dine spørsmål om blogging i kreative, dynamiske omgivelser og blant likesinnede!

Kursene har innslag av dyktige gjeste-coacher som hver er eksperter i sitt felt. Gjeste-coachene vil variere fra kurs til kurs.

 

Ingvild Kristine har et høyt kunnskapsnivå, og hun leverte et engasjerende og verdifullt kurs for mitt team, som jeg følte var stor "valuta for pengene". Hun fremstod som trygg i rollen, og var spesielt flink til å dra kursdeltakerne inn i undervisningen og hjelpe dem til å tenke selv. Anbefales på det sterkeste!

- Kjerstin Drager


hvilket kurs skal du velge?

Dette halvåret kjører jeg kurs i proffblogging både for nybegynnere og viderekomne. 

På begynnerkurset kan du enten være helt fersk og iferd med å starte din egen blogg, eller du kan ha blogget en stund allerede. Du kan blogge lite eller mye, og om hvilket tema som helst.

Det deltakerne på nybegynnerkurset har til felles er et ønske om å ta bloggingen sin seriøst uansett nivå, og å ta fatt på oppgaven med kunnskap og planlegging i bunnen. Du må ikke nødvendigvis ha ambisjoner om å tjene penger på bloggingen din, selv om vi også skal lære litt om dette.

Etter å ha vært med på kurs vil du oppleve at du mestrer blogging på et helt annet nivå

Nybegynnerkurset passer for absolutt alle, enten du vil blogge som hobby eller du ønsker å bevege deg i retning av fulltidsblogger etterhvert.

Kurset for viderekomne passer for de som har blogget en stund, og som føler at de har en god grunnleggende kjennskap til hva det vil si å drive en blogg. 

På viderekomne-kurset tar vi bloggingen ett hakk lenger, og jobber med å flytte den eksisterende bloggen fra dagens ståsted til proff. Det er ikke nødvendig å være fulltidsblogger, men du må ha en fungerende blogg med innlegg og lesere, samt noe erfaring med blogging.

Dette kurset går dypere inn i de elementene ved blogging som skiller en vanlig blogger fra en proffblogger. Her vil du få inngående kunnskap om grep du kan ta for å øke lesertall, engasjement og inntjening ytterligere. Vi fokuserer på forretningsdrift som et element i blogging, inntjeningspotensial, nettverksarbeid, finjustering av bloggen din, og inside-triks som øker engasjement og tempo i sosiale medier.

Dette er et dybdekurs, og relativt ferske bloggere bør starte med begynnerkurset først.

NB: Disse kursene er for privatpersoner og selvstendig næringsdrivende. Dersom du ønsker en firmaløsning kan du ta kontakt med meg på kristine@blogitbetter.com


Kurs for bloggere - Blog it Better!

De tjenestene som Blog it Better tilbyr har vært veldig nyttige for meg i omleggingen av min blogg. Kristine Ofstad er ei svært dyktige dame. Hun jobber svært effektivt! Et annet pluss er hennes konstruktive tilbakemeldinger. For meg er hennes samarbeidsform midt i blinken!

- Marmeladedamen


Kurs for bloggere - nybegynner

ER DU KLAR FOR Å BLI PROFF?

Dette kurset passer for alle som er interessert i blogging, både de som har en blogg fra før og de som ønsker å starte en!

Vi tar for oss både teori og praksis, smarte tips og uvurderlige løsninger for gi deg det aller beste utgangspunktet for å bygge en proff blogg!

Dersom det er viktig for deg å skape en kvalitetsblogg som har potensiale til å vokse seg stor, så trenger du et godt grunnlag. Du har kanskje hørt det sagt at om du er 1% utenfor i begynnelsen, så vil du være 100% utenfor på slutten? På dette kurset sørger vi for at du er 100% innafor fra dag én!

I tillegg til det teoretiske og fagmessige innholdet vil gruppene delta i workshops, bygge nettverk, jobbe spesifikt med egen blogg, og til å med få muligheten til å ta headshots til bloggen sin. 

Kursene holdes i små grupper, og du vil få tett oppfølging og veiledning hele veien.

 

kurs i blogging for begynnere

 

På kurset vil du blant annet lære:

 • Blogg-strategi og målrettet grunnarbeid

 • Hvordan velge riktig nisje og finne din målgruppe

 • Hvordan vite hva du skal blogge om for å treffe målgruppen din og få lesere

 • Hvilke sosiale medier du bør ta del i, og hvordan du kan treffe målgruppen din der

 • Merkevarebygging - Hvordan du skal fremstå som en solid merkevare

 • Design og visuelle hjelpemidler

 • Planlegging og tidsbruk - Hvordan sette opp en Editorial Calendar (redaksjonell kalender)

 • Hvordan skape engasjement og aktivitet på bloggen din og i sosiale medier

 • Mulighet for headshots tatt av fotograf! (valgfritt)

 


 


priser og booking

NB: Kun 15 plasser per gruppe, tildeling etter "først til mølla"-prinsippet

Begynnerkursene avholdes i Oslo og Trondheim i løpet av mai og juni. Datoer tildeles gruppene når disse er fylt.

Kurset går over 2 dager og inkluderer kursmateriell, lunsj, kaffe/te og snacks, e-boken "My Top 10 Steps to Infinite Blogging Success!", samt ubegrenset tilgang til den lukkede tjenesten Blog it Better! Online Communities.


Begynnerkurset koster
3750,-

Du betaler kun 25% av summen ved ordinær booking, og deretter resterende senest 2 uker før kursdato. Påmelding er bindende. Ved fast-track booking betales hele beløpet ved bestilling.

 • 25% rabatt på totalprisen ved bestilling av to kurs.

 
Kurs for bloggere
 

FAST-TRACK BONUS!

Book nå og få Blog it Better's populære Arbeidsbok "10 Steps to Finding Your Perfect Niche!" 

PLUSS

1 time personlig blogg-coaching!

Total verdi kr 845,-

10 steps to finding your perfect niche Blog it Better
Kurs for bloggere

VIL DU BLI STØRRE OG TJENE MER?

Dette kurset passer for deg som allerede har en blogg, føler deg trygge på plattformen din, og har noe erfaring med blogging.

Du trenger ikke være fulltids- eller proffblogger, ha store lesertall eller tjene penger på bloggen din. Det skal vi nemlig hjelpe deg med!

Grunnen til at dette kurset kun er for etablerte bloggere, er at det tar for seg praksis som man trenger litt erfaring for å forstå og bruke. Dersom du er ny må du først ta begynnerkurset, før du kan hoppe på dette kurset. 

Det er helt i orden å ta begge kursene etter hverandre, og du vil da få en pakkepris.

På dette kurset vil du oppleve at vi går dypere inn i hvordan bloggen din er sammensatt, og jobber med å forbedre struktur, grafikk og innhold for å gjøre bloggen din mer attraktiv. Vi skal også øke aktivitet, engasjement og konvertering fra sosiale medier.

 

kurs i blogging for viderekomne

 

På kurset vil du blant annet lære:

 • Å bygge en solid strategi for bloggen din som forretning

 • Hvordan du kan forbedre struktur, UX og det visuelle på blogg og i sosiale medier

 • Hvordan skape "viral content"

 • Hvilke elementer av SEO du må implementere for å plukkes opp av Google

 • Hvordan du skaper et nyhetsbrev som virkelig engasjerer, og hvordan du faktisk får folk til å abonnere på nyhetsbrevet ditt

 • Hvordan du kan bygge eller øke inntjeningen fra bloggen din

 • Hvordan du konverterer lesere fra sosiale medier til bloggen din

 • Inside-tricks som øker aktiviteten på sosiale medier drastisk!

 • Mulighet for headshots tatt av fotograf! (valgfritt)

 

 


priser og booking

NB: Kun 15 plasser per gruppe, tildeling etter "først til mølla"-prinsippet

Viderekomne-kursene avholdes i Oslo og Trondheim i løpet av mai og juni. Datoer tildeles gruppene når disse er fylt.

Kurset går over 2 dager og inkluderer kursmateriell, lunsj, kaffe/te og snacks, e-boken "My Top 10 Steps to Infinite Blogging Success!", samt ubegrenset tilgang til den lukkede tjenesten Blog it Better! Online Communities.


Viderekomne-kurset koster
4450,-

Du betaler kun 25% av summen ved ordinær booking, og deretter resterende senest 2 uker før kursdato. Påmelding er bindende. Ved fast-track booking betales hele beløpet ved bestilling.

 • 25% rabatt på totalprisen ved bestilling av to kurs.

 
Kurs for bloggere
 

FAST-TRACK BONUS!

Book nå og få den helt nye Blog it Better Ultimate Blog Planning Kit - 184 sider med verktøy for proffbloggere!

PLUSS

1 time personlig blogg-coaching!

Total verdi kr 895,-

Blog it Better Ultimate Blog Planning Kit

viktig:

Disse kursene er kun for privatpersoner og selvstendig næringsdrivende.

Dersom du ønsker en firmabooking kan du ta kontakt med meg på kristine@blogitbetter.com


ordinær booking & info

KLIKK her FOR ordinær booking eller for å etterspørre mer informasjon


I løpet av helgen vil du få svar på et utall spørsmål du har om blogging, lære spennende nye teknikker, forvandle din tilstedeværelse på sosiale medier, og ikke minst få kjenne på hvordan det er å være proffblogger!